Herstoffering

Herstoffering…..vakmanschap.

Het interieur, de tuin, kortom alles wat met goed en geriefelijk wonen te maken heeft staat weer volop in de belangstelling. Dit is ook niet zo verwonderlijk als u nagaat hoeveel uren de gemiddelde Nederlander in en om het huis doorbrengt.

Nu begrijpen wij als geen ander dat u geen ‘gemiddelde Nederlander’ bent, maar iemand die eisen stelt aan de inrichting en individuele woonwensen. Herstoffering vervult uw individuele wens, passend bij uw interieur en smaak, zonder uw kostbare en vertrouwde zitmeubel te hoeven opgeven. Wij bieden u kwaliteit door het gebruik van de juiste materialen, een ruime keuze aan collecties en natuurlijk vakmanschap.

Bij herstoffering spelen vakmanschap en kwaliteit een grote rol. Ieder meubel, elk model is weer anders en iedereen heeft zo z’n wensen. De een wil hard zitten, de ander juist weer zacht en comfortabel. Zo kunt u zich voorstellen dat herstoffering zich niet leent voor een standaard-oplossing. Er komt heel wat bij kijken om het gebruikte zitmeubel weer in originele staat te brengen. Wij achten het van groot belang dat onze klanten op service, garantie en een goede prijskwaliteits-verhouding kunnen rekenen. Waarom zult u uw woonverlangens nu niet vervullen, als bij ons de zekerheid van kwaliteitswerk gewaarborgd is?